Amikor megvesszük új autónkat, eszünkbe sem jut, hogy az idő vas fogai gépjárművünkön is nyomot hagynak majd. Ahogy az autók öregszenek, egyre gyakrabban jelentkezhetnek meghibásodások, és ilyenkor elengedhetetlen, hogy olyan helyre vigyük a kocsinkat, ahol az autószerelést profi és megbízható szakemberek végzik……………….

Régen, amikor még az autóknak sokkal egyszerűbb volt a szerkezeti felépítése, probléma esetén akár egy-két szerszám segítségével meg lehetett javítni azokat. Mostanság azonban a gépjárművek olyan komoly elektronikai rendszerrel vannak felszerelve, hogy azoknak megvizsgálása és megjavítása komoly szakértelmet követel.

MIÉRT VÁLASSZON BENNÜNKET

  • Az autójavítást és karbantartást könnyebbé tesszük
  • Barátságosak, segítőkészek és professzionálisak  vagyunk
  • Szakembereink tudják, hogyan kezeljék az autós szolgáltatások széles skáláját
  • A munkát helyesen végezzük el – először
  • Aznapi szolgáltatás a legtöbb javításhoz és karbantartáshoz
%
ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉG
AUTÓ JAVÍTVA NAPONTA
GUMI CSERÉLVE IDÉN
MEGHÚZOTT CSAVAR

CÉGÜNKRŐL

Amennyiben egyéb autószerelésre van szüksége, mi a futóműcserétől a gumijavításig mindent elvégzünk. Műhelyünk nagysági adottságai lehetőséget adnak 3.5 T alatti kistehergépjárművek javítására, futóműállítására.

Vállaljuk korszerű dízel és benzines autók diagnosztikáját, javítását, rendszeres karbantartását. DPF-el felszerelt gépjárművek javítása, DPF tisztítás, regenerálás, turbók javítását, cseréjét. A nyári hőség beköszöntése előtt érdemes autóját elhoznia klímatisztításra, hogy ne a legnagyobb melegben legyen gondja az autó hűtő rendszerével.

Az általános karbantartási feladatok is cégünk tevékenységei közé tarzoznak, így amennyiben Önnek gumicserére, olajcserére vagy fékcserére van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

Sok olyan kuncsaftot tudhatunk a magunkénak, akik más autószerelő műhelyekből tértek be hozzánk elégedetlenül, mivel ott nem a megfelelő szolgáltatást kapták, és örömmel konstatálták, hogy vállalkozásunknál megbízható munkatársak dolgoznak.

Miért minket válasszon, ha autószerelésről van szó?
Professzionális szaktudással rendelkező kollégák gyors munkavégzés pontosság és precizitás teljes körű szolgáltatások.

Várjuk a tisztelt új és leendő kuncsaftjainkat műhelyünkben, időpontegyeztetés a megadott elérhetőségeink egyikén.